Over ons

De leukste sportschool van Wijk bij Duurstede!

Ons verhaal:

Without Limits is een coaching en training
studio en staat door middel van persoonlijke begeleiding, doelgericht coachen en trainen voor het creëren van resultaat.

Wij zijn een studio waar persoonlijke aandacht ook écht persoonlijk is.

Onze Performance Coaches en Trainers zijn betrokken. Jouw targets zijn onze missie.

Wij zijn gedreven. Wij blijven onszelf ontwikkelen en uitdagen. Dit leven wij dag in dag uit. Samen gaan wij op een verantwoorde manier je grenzen fysiek en mentaal opzoeken om je nóg krachtiger te maken.

Wij zijn eerlijk. Wij kunnen tijdens onze coaching confronterend zijn. Wij geven niet vrijblijvend les en wij coachen ook niet vrijblijvend. Wij zijn er voor jou om ervoor te zorgen dat jij nu wél resultaat gaat boeken én behouden. Daarbij zal jij op momenten horen wat je misschien liever niet hoort. Daar zit het verschil.

Wij helpen jou af te komen van wat je niet meer wilt, denk hierbij aan het steeds weer terugvallen in oude niet werkbare gewoontes.

Wij helpen jou bij het creëren van wat je juist wél wilt.

You are your only Limit

Ontspannen sfeer

Trainen hoort leuk te zijn en dankzij onze gezellige trainers en uitdagende trainingen houden wij het sporten leuk. Wij zijn niet de grootste sportschool, maar wel de gezelligste! Klein maar fijn waardoor er een echt ons kent ons cultuur heerst.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding staat bij het Without Limits concept centraal. De lessen zoals bootcamp, performance fitness of boxing 45 zijn voor max 8 personen, waarbij er altijd minimaal één trainer aanwezig is. Of je nou vragen hebt over de uitvoering van een oefening, voeding of een gezellig praatje wilt maken er staat altijd een trainer voor je klaar.

Een kijkje bij ons in de studio

Waarom Without Limits?

Als je opzoek bent naar een sportschool in Wijk bij Duurstede waar je onder professionele begeleiding kan trainen, zonder de hoofdprijs te betalen dan ben je bij Without Limits aan het juiste adres. We hebben divers aanbod met verschillende lessen voor maximaal 8 personen en altijd een trainer op de vloer voor al je vragen. Met uitdagende en leuke trainingen zorgen wij ervoor dat jij fit wordt en fit blijft, maar dat dit vooral bereikt wordt op een gezellige en fijne manier! 

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Onze trainers die voor jou klaar staan